STILLASUTLEIE

Lei stillaset du trenger — vi monterer

Mesa AS tilbyr stillasløsninger for en trygg og effektiv arbeidsplass. Vi leier ut og monterer stillas og provisoriske tak. Et byggeprosjekt kan trenge forskjellige stillasløsninger gjennom ulike faser og årstider. Det er både praktisk og kostnadsbesparende benytte seg av stillasutleie med mulighet for leie av ulike stillas etter behov. Mesa har egne kranbiler med opptil 42 meters rekkevidde, og kan enkelt bistå med oppsett av stillas. Vi har også 45 erfarne stillasmontører som står klare for å gjøre en innsats.

Kurs for deg som benytter stillasutleie

Det er viktig at alle som skal jobbe i stillaset er kjent med utfordringene og farene dette kan innebære. Mesa tilbyr derfor ulike kurs i bruk og montering av stillas og sikkerhetsutstyr. Ønsker du å vite mer om våre kurs? Les mer her.

Mesa følger deg hele veien

Mesa samarbeider gjerne med deg fra tidlig i planleggingsfasen, enten det er nye bygg på tegnebrettet eller eksisterende bygg som skal renoveres. Vi følger deg tett hele veien, og gir råd underveis for å finne de mest optimale stillasløsningene til enhver tid.

Stillasutleie hos Mesa er enkelt!

Du sender oss en henvendelse med oppdragsbeskrivelse og eventuelle byggtegninger, bilder og mål.

1
2

Vi kontakter deg for utfyllende informasjon, og våre erfarne medarbeidere gir råd om hvilken type stillas og hvilke deler du behøver.

Vi avklarer tekniske og logistikkmessige forhold, samt fremdriftsplan.

3
4

Du oppretter en ordre.

Kom i gang med stillasutleie — kontakt oss

Det er ikke uvanlig at en ordre endrer seg underveis. Noen prosjekter trenger både modulstillas, lettstillas og tak over tak gjennom ulike faser, og vi tilpasser oss dine behov. Innledningsvis er det viktigst å få avklart hva som kreves innen logistikk og teknikk, samt hva som er fremdriftsplanen på prosjektet.

Trenger du stillasløsninger til ditt byggeprosjekt? Send oss en henvendelse med en kort prosjektbeskrivelse for å finne ut hvordan Mesa kan hjelpe deg med stillasutleie.

  • Accepted file types: jpg, gif, png, pdf, Max. file size: 256 MB.

Birger Flaatnes
Daglig leder Mesa AS
Strømsveien 314
1081 Oslo
Telefon: 982 43 100
E-post: birger.f@mesa.no