Opplæringskontoret for tømrerfag i Vestfold

Vi bruker jevnlig Mesa for stillaskurs, som regel tilpassede kurs til ulike bedrifter som går over to dager, og kurs for lærlinger som gir dem nødvendig kompetanse for å bygge og jobbe i stillas på opptil ni meter. En sjelden gang holder de også fem dagers modulkurs som tar for seg hele stillaset. 

Vi bruker ingen andre enn Mesa for stillaskurs. Etter at de holdt sitt første kurs hos oss for over 15 år siden, har de holdt ca. fire kurs i året hos oss, og vi vet at vi kan samarbeide med dem i lang tid fremover.

Kursene er anerkjent, og Geir er en veldig flink pedagog. Han er sosial og engasjerer alle elevene. Selv ikke to dager med lover og forskrifter er kjedelig når han underviser! Han er levende opptatt av faget, er selv utdannet stillasbygger, og har lang erfaring innen feltet.

Mesa står for alt av læringsmateriell til kurset, samt dokumentasjon. De sørger for at det er mulig å spore hvem som har tatt hvilket kurs og når de tok det, i tillegg til hvem som utstedte dokumentasjon på den praktiske opplæringen. Alle byggeplasser krever det, så det er lett å dokumentere kompetanse overfor dem. Om man har mistet beviset sitt, kan Mesa hjelpe med å skaffe et nytt.

Mesa er seriøse og tar HMS på alvor, og vi vil varmt anbefale deres stillaskurs!

Opplæringskontoret for tømrerfag i Vestfold v/ Reidar Vestby, daglig leder

 

Trenger du kurs i stillasfag? Send oss en henvendelse med beskrivelse av hva slags opplæring du trenger, og vi vil kontakte deg for å tilpasse rett kurs til dine behov.

Kontakt oss